4d ultrahang babamozi rendelők térképen
eXTReMe Tracker

Linkajánló | Felnőtteknek | Partnerek | Játékok | Kutya | Gyerekprogram | Kacifánt kereső


Praktikus tárgyak, amelyek nekünk beváltak - akár ajándéknak is

Egyik kedvenc játékunk


Zenélő plüss állat

Amit a magzat hall, arra megszületése után is emlékezik. Tedd a pocakhoz a zenélő plüsst akkor, amikor pihensz.


A picur megszokja, hogy a zene megnyugvást, ellazulást jelent, és majd a kinti világban meg lehet vele nyugtatni. Kislányunk 10 éves, de még mindig azzal az elefánttal alszik, amit pocaklakóként megismert.


Az Ikeában mindig lehet kapni, most épp nyuszit, 3000 Ft-ért.

LEGO

Ezzel nem tudunk melléfogni. Már a legkisebbeknek is gyártanak zenélő Primo tevét. A régebbi, leértékelt modellek is ugyanolyan szellemesek lehetnek. Azért vásárlás előtt nézzünk körül a gyerekszobában, hogy megvan-e már.


Zokni

Ez nem ajándék-ötlet, de mindenképp praktikus: a páratlan zokninknak rendszeresíthetsz egy dobozt, ahol színek szerint rendezed. Így sokkal gyorsabb lesz a zokni-párosítás.

Időnként egy kis cérnával jelöld meg a dobozban az összes zoknit, és amit kihúzol, ha párja akad. Így amiben egy hónap múlva is cérna marad, arra keresztet vethetsz.

Materna

A benne lévő fólsav csökkenti a gerinc-záródási rendellenességek esélyét. A baj csak az, hogy mire észrevesszük a terhességet, addigra a gerinczáródás már megtörtént. Tehát hónapokkal a teherbeesés előtt kell elkezdeni a szedését.


Persze a Marerna sok vitamint is tartalmaz, és még a szoptatás alatt is érdemes szedni.


Terhességi alátámasztó pánt és más terhes fehérneműk:

Egy speciális, széles, fehér, gumis öv, tartja alulról a kismama hasát. Ez nagy könnyebbség tud lenni. Van bugyival egybeépített kivitelben is, de az macerásabb. Ára 8000 Ft körül van.


Több kismamaruházat
bababolt.lap.hu